Hemmelige Skype smileys

 

Hemmelige Skype smileys

Velkommen til denne side over de Hemmelige Skype smileys samt de skjulte Skype smileys.

Du kan ikke indsætte en hemmelig Skype smiley i din chat ved at bruge humørikonerne ovenover boksen du skriver teksten i fordi de hemmelige Skype smileys er ikke tilføjet den liste. Men fortvivl ikke! Der er hjælp at hente.

De hemmelige smileys bruges på samme måde som de almindelige smileys. Du kan bruge en hemmelig smiley i din chat ved at kopiere eller indsætte den pågældende hemmelige smileykode ind i din chat .

NYT NYT NYT NYT NYT NYT !!!!!!

Skype har i deres seneste opdatering fjernet nogle hemmelige Skype smileys. Til gengæld har de tilføjet en række nye Skype smileys som du kan se i denne lille oversigt:

Nye Hemmelige Skype smileys:

De Hemmelige Skype smileys kan du se i nedenstående oversigt.

Hemmelige Skype smileys

.

 

For de nysgerrige der undres sig over nogle af de hemmelige Skype ikoner og deres betydning er her en kort forklaring på dansk.

priidu - hemmelige skype smileys zilmer = Priidu Zilmer, var Skype’s Grafiske Design Team leder.

toivo - hemmelige skype smileys toivo =Toivo Annus, var  teknisk direktør (Chief Engineer) hos Skype

wfh -hemmelige skype smileys  wfh = working from home -> hvilket kan oversættes til arbejder hjemmefra

Udover ovenstående smileys eksistere der også to skjulte Skype smileys. Det kræver lidt finger færdigheder at få dem til at fungere med det samme – men prøv et par gange så skal det nok lykkedes.

 The disappearing cat

 The disappearing cat- hemmelige skype smileysKatte ikonet fremkommer ved at man holder 3 bogstaver på tastaturet nede på samme tid. Eksempelvis bogstaverne C – A – T. Du kan også bruge andre bogstavkombinationer. Det vigtigste er at alle bogstaverne holdes ned på samme tidspunkt. Prøv dig lidt frem.

Katten vil derefter fremkomme i din Skype chat men den forsvinder ret hurtigt igen.

The disappearing hands which breaks a pencil

Beklageligvis mangler der et billede af denne Skype smiley. Ikonet af de 2 hænder, der knækker en blyant fremkommer ved, at man holder 6 bogstaver på tastaturet ned på samme tid. Eksempel: hold bogstaverne A – S – D – J – K – L  nede.

Det kan allerede afsløres, at det ikke er nemt de første par gange, men prøv et par gange så skal det nok lykkede dig, at få hænderne frem. Hænderne vil derefter fremkomme i din Skype chat og hos den person du taler med, men ikonet forsvinder meget hurtigt igen.

Du er velkommen til at skrive en kommentar, hvis du har spørgsmål eller noget på hjertet. Alle kommentarer vil blive besvaret hurtigst muligt.